dilluns, 10 de desembre del 2007

Tancat

Ja està. TV3 no es pot veure al sud del País Valencià, bàsicament a la zona d’Alacant, Elx i el seu entorn. Ahir a les 10 de la nit van tancar el repetidor de la Carresqueta, després que ho haguessin provat uns mesos enrere però la pressió de la gent que si va congregar ho va evitar. Ahir es va poder fer, finalment. Això sí, sense previ avís i en la fosca.
Personalment em sembla una mica incongruent que en un món com el nostre, on es parla constantment de “globalització”, hi hagi qui cregui que evitant que es vegi una cadena de televisió, que em sembla, a més, que no destaca per excessius mals continguts, s’elimina una part de la realitat, per més que et desagradi. Més enllà d’idees, sobretot d’idees polítiques, hi ha llibertats. I un ha de poder veure la televisió que vulgui.

1 comentari:

Núria ha dit...

Bon dia!! Jo tambe he penjat aquest fet incongruent com dius tu al bloc!!! És molt injust! Deuen creure que tv3 ipnotitza o alguna cosa semblant a la gent que ho veu i que per això es fan catalanistes els valencians! jajaja

muaaaa fins d'aquí un ratet!!