diumenge, 30 de desembre del 2007

Què és la bellesa?

M’atabala una mica l’obsessió que viu la nostra societat per la perfecció, i sobretot per la perfecció física. Aquest voler ser allò que no som, l’estar disposats a passar pel quiròfan per canviar tot allò que no ens agrada, el voler imitar allò que veiem per les pantalles i en les fotografies de les revistes més “cool”. Les persones van més enllà del seu aspecte i hem de tenir en compte que l’aspecte que percebem també pot ser distorsionat. Què és la bellesa?







L’objectiu del vídeo no és fer publicitat, simplement m’ha semblat il·lustratiu. Encara que sigui una estratègia de màrqueting, i molt bona per cert, m’agrada poder veure dones en anuncis que trenquin una mica amb els models establerts no sé per qui. Hem de ser el que som, i amb confiança.

1 comentari:

* poesia_ets_tu * ha dit...

Aquest vídeo impressiona molt! Sembla mentida el que pot arribar a fer la publicitat... El que fa mal és que llavors som molts els que ens creiem que existeixen persones així. Desenganyem-nos: no hi ha ningú que no tingui imperfeccions. I, en el cas de tenir-ne poques, segurament interiorment n'amagaran moltes més.
La bellesa és una qüestió complicada de debatre. Jo crec que és molt subjectiu tot plegat.

Mua