diumenge, 18 de novembre del 2007

Aprendre

Voldria aprendre és una cançó del nou disc d’en Gerard Quintana que porta per títol Treu Banya. De moment és la única que he sentit i m’ha agradat molt.
Dos petits fragments de la cançó:


Voldria aprendre a decidir
A no dir no mai més quan vull dir un sí

(…)

Voldria aprendre a rebutjar
Allò que tinc i no he necessitat


A mi també m’agradaria aprendre a dir sí quan vull dir sí i a dir no quan vull dir no. Sobretot això últim, que a vegades es fa difícil. I rebutjar el que no necessitem. Rebutjar-ho, també, abans de tenir-ho… Segurament és un bon missatge per aquestes festes que s’acosten, que sovint ens aboquen a un consumisme desenfrenat i inconscient, a un comprar per comprar que no serveix per res.

Hi ha tantes coses per aprendre...

3 comentaris:

* poesia_ets_tu * ha dit...

Hola wapa! M'ha agradat aquesta lletra, buscaré la cançó!
Respecte a saber dir sí, quan volem dir sí... i a saber dir no, quan volem dir no: tan de bo n'aprengués jo també! I a rebutjar el que tenim i no necessitem... uf, de vegades anem acumulant objectes materials que mai farem servir per res! Quan el que de debò importa són els sentiments!

Un petonet!

Julià Pol ha dit...

"Hi ha tantes coses per aprendre..." i sovint no aprenem les que són més senzilles i més importants! Les que realment donen sentit a la vida i ens fan ser millors persones.
Les demés només ens aboquen a la futilitat!
Endavant amb aquests missatges tan interessants i fins ara!

Núria ha dit...

Comprem, comprem que el món s'acaba!!! És cert, resulta molt fàcil dir si i resulta molt dificil dir no!! A vegades potser es al reves, segur! I tens raó, molt més aa que ve nadal, reis, el cagatió, etc. Els nens petits demanen molt, i moltd pares no saben dir mai que no! Així pugen els nens d'avui dia, com malcriats! No pot ser això, si s'ha de dir que no, doncs no i punt! Quan sigui gran ho entendrà si vol no?
MUA maca!!!!!!!!!11