dimecres, 19 de setembre del 2007

Comencem...

Em resulta un repte interessant començar aquest blog. Especialment perquè és una d'aquelles coses que mai m'havia plantejat fer, els que em coneixen ho saben prou bé. Potser per mandra. Potser per no saber què dir. Els dubtes hi són però inicio aquesta aventura amb certes ganes. Espero que aquells que alguna vegada us deixeu caure per aquí hi pugueu trobar alguna cosa entretinguda i interessant. Per part meva s'intenterà.

Fins aviat!

5 comentaris:

Núria ha dit...

Hola maria! Veig que sóc la 1a! Quin honor! Espero que et vagi molt bé i no t'oblidis de comentar-me ee!!

Siau!

* poesia_ets_tu * ha dit...

Cuca!
Ui,jo crec que si no t'havies fet mai un blog és més aviat per mandra... Perquè l'altra hipòtesi no s'aguanta per enlloc: "per no saber què dir"? Tu sempre saps què dir i amb les millors paraules. I saps perquè? Perquè et surten del cor! I això poca gent ho fa.

Estic convençuda que aquest blog estarà molt bé!

Petonets!

Muaaaaaaa

Jess ha dit...

Hola Maria!! A vera com ens surt això de fer el blog. Pel que es veu de moment anem fent que ja és molt!! XD. Ens veiem per la facultat!!

Anònim ha dit...

Hola guapa!jo també estic segura que farás un gran blog! amb la teva humiltat, sinceritat i ganes aquí s'hi couràn grans articles i comentaris . No en dubto gens!!!.
Petonets cuca!!

Julià Pol ha dit...

Bones Maria!
Tot el que et surti de dins val la pena explicar-ho (portant-ho a l'extrem, potser fins i tot és l'únic que s'hauria d'explicar); així que no cal que et preocupis per si serà o no interessant, perquè si et surt de dins segur que ho serà!!

Endavant amb el bloc!! i fins aviat!